Medus ar čilli un kanēli

Medus ar čilli un kanēli
  • E vitamīna, A vitamīna un beta-karotīna avots.

  • Pazemina holesterīna līmeni asinīs, palīdz novērst kuņģa čūlu, sirds un asinsvadu slimības.

  • Ēdam ar cūkgaļas, vistas cepešiem, biezeņzupām Austrumu gaumē!

Sastāvs

Čilli ir  A vitamīna un beta-karotīna avots, tas satur  E vitamīnu un šķiedrvielas, kā arī kapsaicīnu un daudz ēterisko eļļu,  kas piedod augam dedzinošo garšu.

Iedarbība

Čilli palīdz novērst kuņģa čūlu, sirds un asinsvadu slimības, kā arī tam ir sāpes mazinoša iedarbība. Asie pipari iznīcina baktērijas, kas ir nelabvēlīgas kuņģa videi un palīdz  atbrīvoties no liekā svara dodot papildu enerģiju organismam.

Čilli piedod ēdienam īpašu garšu, tie ir sildoši un pikanti, kanēlis šai kombinācijai pievieno izsmalcinātību un aromātu. Turklāt tam piemīt milzīgs labo īpašību klāsts – kanēlis pazemina holesterīna līmeni asinīs, regulē cukura vielmaiņu organismā, spēcina sirdi, paātrina asinsriti, uzveic mikrobus un  vīrusus, sakārto zarnu traktu.

Šī kombinācija – čilli, medus un kanēlis ir kārtīga enerģijas bumba, ja to iemaisa nedaudz siltā ūdenī un lieto starp ēdienreizēm. Turklāt tam piemīt spēcīgas vielmaiņu uzlabojošas īpašības!

Lietošana

To var lietot arī cepešiem, apsmērējot  kraukšķīgu vistas gabaliņu, pēc izņemšanas no cepeškrāsns! Maisījumu var pievienot biezeņzupām Austrumu gaumē!

3,50 7,00 11,00 13,00 26,00
Uz grozu
Atgriezties uz kategoriju "Medus ar garšvielām"