Medus ar baziliku

Medus ar baziliku
  • Sviedrējoša, temperatūru pazeminoša, antibakteriāla un, antiseptiska iedarbība.

  • Gatavojam gaļas ēdienus, biezeņzupas, salātu mērces, garšīgi ar Mocarellu, Brie un Camamber tipa sieriem.

Iedarbība

Baziliks ir garšviela, to  pielieto arī tautas medicīnā, tam piemīt sviedrējoša, temperatūru pazeminoša, nervus nostiprinoša, pretspazmatiska, antibakteriāla un, antiseptiska iedarbība.

Lietošana

Medus un bazilika maisījumu izmanto gatavojot omleti,  cūkgaļu, liellopa gaļas ēdienus, biezeņzupas, saldējumus, saldos, salātu mērcēs, piemēram, izmantojot svaigas zemenes. Tas lieliski garšos ar svaigajiem sieriem, arī ar Mocarellu, Brie un Camamber tipa sieriem.

3,50 7,00 11,00 13,00 26,00
Uz grozu
Atgriezties uz kategoriju "Medus ar garšvielām"